Rengøringsplaner

På Samsø Friskole står vores pedel for den daglige rengøring. Desuden vil der i løbet af skoleåret være familierengøring. Hver forældre + elever skal afsætte 2 søndag formiddage af 3 timer til rengøring på skolen i løbet af et skoleår. Alternativt kan de 6 timer bruges i vores vedligeholdelsesteam. Det er skolens pedel og Bernd Garbers som står for denne gruppe. .

Endvidere forpligter man sig til at møde op og gøre skolen rent inden skolestarten i august eller den første søndag i september, ca. 3 timer. Her deltager både børn og forældre.

Se forældrerengøringsplanerne for skoleåret 2017-2018

Man skriver sig selv ind i skemaet med sine 6 timer, samt et JA ved den af de to hovedrengøringer man deltager i.

Hvis der er spørgsmål til planerne kan man altid kontakte Susanne P. eller Tamsin.

Her er stemninger fra tidligere familierengøringer

rengoering1rengoering2rengoering3