1 – 2 – 3 skønne kollegaer søges

HAlmballelabyrint hop

 

Da en af vores indskolingslærere har valgt at stoppe som lærer på Samsø Friskole pr. 1/10, har vi brug for en ny kollega snarest muligt. Der er tale om en stilling på deltid, med ca. 11 ugentlige lektioner og evt. en dag i sfoen. 

Er du dygtig og engageret, har hjertet med i alt hvad du gør, og kan du undervise i dansk i en sammenlæst indskoling, er det måske lige dig vi har brug for? 

Derudover søger vi en pædagog/pædagogmedhjælper, som kan arbejde 25 timer i vores Naturbørnehave. 15 støttetimer med fokus på et barn og 10 timer med hele gruppen. Erfaring med specialpædagogik en absolut fordel. 

Sidst men ikke mindst mangler vi en støtteperson/lærer, som i samarbejde med vores indskolingslærere, kan lave en særlig indsats for vores 3 børnehaveklasseelever i ca. 10 timer om ugen. En kombination af social støtte og decideret undervisning. 

Vi er en lille hyggelig friskole med et højt fagligt niveau, stort nærvær og en masse positiv energi. Vi har omkring 50 elever fra 0. – 9. klasse og 6 børnehavebørn i vores Naturbørnehave. 

Læs meget mere om os på www.samsoefriskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte skolens leder Susanne Haugaard Petersen på mobil 20881340.  

Ansøgning snarest dog senest d. 25. sep. kl. 12.00 2017

Ansøgningen kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Samsø Friskole, Landevejen 32, 8305 Samsø. 

Samtalerne forventes afholdt ml. d. 27 – 29/9-2017

 

Bussen

Det kan ikke have undgået nogens opmærksomhed, at det har været lidt turbulent med det nye busselskabs opstart. Få dage før skolestart gik det op for os, at de tider vi havde fået oplyst før sommerferien, slet ikke passede med vores skema og ringetider. I en tæt dialog med busselskabet, fik vi ændret lidt i køreplanen og rettet lidt til i vores skema, så vi sikrede os, at alle børn kunne komme både til og fra skole. MEN der er bestemt plads til forbedringer, og derfor er jeg glad for, at de nu er i gang med at kigge alle ruterne igennem, så vi kan få det til at fungere bedre. Indtil de er klar med noget nyt og bedre kører bussen som først planlagt. Derfor kommer det til at kræve lidt tålmodighed, logistik og udholdenhed af både elever og forældre. Godt at vores elever er super gode til at hygge sig i bussen:-) 

Og virkelig dejligt at se og mærke hvordan alle forældre stod sammen og hjalp hinanden på kryds og tværs, da bussen ikke kørte d. 21/8. Det er ægte Friskole hjerte og ånd:-) 

Reception

På fredag d. 3/2 - 2017 kl. 14 - 16 inviterer vi alle interesserede til reception. Vi skal fejre at Samsø Friskole nu har egen Naturbørnehave. Vi vil gerne vise de nyistandsatte lokaler frem og give alle mulighed for, at møde vores nye personale og alle børnene. Vi byder på snobrød og kage samt  kaffe/te/saft.

Vi glæder os til at se jer.