Bliv lærer på friskolen

Da en af vores lærere efter mange gode år på Samsø Friskole nu går på pension, har vi brug for en ny kollega til ansættelse 1. august 2017. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Vi har først og fremmest brug for en dedikeret og dygtig dansklærer til overbygningen, hvor vi samlæser 7., 8. og 9. klasse. Desuden ønsker vi samfundsfag og historie dækket – og eventuelt matematik, engelsk og drama.

Vi forventer, at du er:

• fagligt dygtig, empatisk, humoristisk
  • dedikereret, god til at motivere dine elever
  • ambitiøs på skolens og egne vegne
  • interesseret i at undervise samlæste klasser

Vi er en lille hyggelig friskole med et højt fagligt niveau, stort nærvær og en masse positiv energi. Vi har p.t. 50 elever fra 0. - 9. klasse og 6 børnehavebørn.

Læs meget mere om os på www.samsoefriskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte skolens leder Susanne Haugaard Petersen på mobil 20 88 13 40.

Ansøgning snarest – dog senest kl. 12 d. 15. maj 2017
Ansøgningen kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Samsø Friskole, Landevejen 32, 8305 Samsø.

Samtalerne forventes afholdt i uge 21.